goldbyrk 202 #1 Публикувано 10 Септември, 2014 Прави ми впечатление, че като превключвам на задна и често се чува хъркане , това ако не изчакам няколко секунди да се нормализират оборотите. Предполагам, че това е така, защото вероятно за задна няма синхронизатор. Обаче от скоро ми се случи и на втора да хърка, при превключване от по-високи обороти. Освен това, ми се струва, че и скоростите напоследък влизат малко по- трудно от преди , става въпрос за 1-ва и 2-ра. Дали синхронизатора е заминал? Маслото е сменяно уж с МТФ, но не мога да съм сигурен напълно. Имам колата от няколко месеца и се кара постоянно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 10 Септември, 2014 (Редактирано) Може и съединителя да си е тръгнал или някоя помпа. Редактирано 10 Септември, 2014 от civic 1.6 aerodeck Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 11 Септември, 2014 Всъщност, забелязах, че задна хърка, само ако колата не е напълно в покой, т.е. докато гумите не спрат да се въртят напълно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове