Jump to content
Guest arsen

Дата за провеждане на Националната среща

Дата за провеждане на Националната среща  

113 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Guest arsen

Колеги предлагам тези три дати за провеждане на националната среща.Мисля че на 24 май ще е най -добре от гледна точка на това че са официални почивни дни.Нека изберем най добрия вариант за всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Гласувах за 8,9,10 ... тъкмо ше има заплатка... и ше е по топличко и по спокойно от първите дати ! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

Гласувах за 8,9,10 ... тъкмо ше има заплатка... и ше е по топличко и по спокойно от първите дати ! :hondarulez:

И аз така. и да не забравяме че на 24 Май балове това... онова... , а и софиянци си ходят на село:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zarrick

Няма ли да е по добре ако е сложите като важна тая тема.

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

От мен празен вот, т.е. не завися от нищо! :o Когато и да е, където и да е - скарата ще е на 6 и Hard Rock Aleluia! :hondarulez: Там съм! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho

А къде е решено,да е е срещата,последно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ian

Гласувах за 8,9,10 ... тъкмо ше има заплатка... и ше е по топличко и по спокойно от първите дати ! :bg:

И аз така. и да не забравяме че на 24 Май балове това... онова... , а и софиянци си ходят на село:)

Аз също съм за 8-9-10 юни...

Около 24-ти май е един от 2-та сигурни периода, в които се прибирам(е) по родните места (вторият за мен е Коледа/Нова година). Мисля, че е така и за доста хора от моето поколение, които в момента живеят не там, където са били до 18-19-тата си година. В този период знаеш, че като се прибереш в родния град ще можеш да се видиш с много от старите приятели и познати, защото и те са се прибрали... А често има и организирани срещи "на класа/випуска" (ние например последните 3 години направихме 3 организирани срещи на класа - за кръглите 8-, 9- и 10-годишнина от завършването на гимназията).

P.S. Между другото - какво мислите за това да се фиксира периодът на провеждане на срещата в годината? Тоест - да се знае, че (например) вторият weekend на юни всяка година е времето за провеждане на ежегодната национална среща на HONDA - феновете...

Аз виждам няколко плюса в това:

+ създадената вече традиция за тези срещи ще се заздрави (виждам, че предстоящата ще е 4-тата таква среща)... феновете ще знаят, че всяка година "еди-кога-си" (както се избере) се провежда националният Honda-weekend... и поне според мен това ще засили чувството за "общност", което обединява членовете на клуба;

+ ще се избегнат ежегодните обсъждания на това "кога да бъде годишната среща" (които според мен не могат да направят избраната дата/период по-подходяща или по-малко подходяща в конркетната година... за която и да е дата винаги ще има фенове, за които няма да е удобно...) - това ще се направи веднъж и оттам нататък ще е ясно за всяка година;

+ всички желаещи да се включат в срещата за конкретна година ще могат достатъчно от рано да си планират лятото и съответно да могат да присъстват на срещата (например аз вече имам конкретни планове за лятото и началото на есента, тъй като те са свързани с пътуване и други хора).

P.P.S. Между другото, както някои колеги тук знаят - 8 и 9 са си подобаващо кръгли числа всъщност... зависи само от гледната точка... 8 всъщност е 1000 в двуична бройна система, а 9 е 100 в троична... :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа, вие ще гласувате, или ще философствате? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ian

Аааа, вие ще гласувате, или ще философствате? ;)

;):rolleyes::( Аз лично гласувах и направих "обяснение на вота" ;)...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и кво става ли за ХИСАРЯ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2-3 Юни е 2-ия кръг от Републиканския ни Рали Шампионат /Рали Твърдица/ и съвпадението на датите немисля че е удачно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои от съклубарите са с деца, така, че 1.06 отпада от списъка - няма да има кой да пие :dry: с детето. не, че ще пропусна сбирката, ако се организира за 2-3.06 :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Гласувах за 8,9,10 ... тъкмо ше има заплатка... и ше е по топличко и по спокойно от първите дати ! :(

Ти по-добре подготвяй месаците от подопечния ти сектор Деликатеси. :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти по-добре подготвяй месаците от подопечния ти сектор Деликатеси. ;)

Нема никви грижи за месищата...казвате колко и кво и подопечните ми самураи от о-л "МЕСО" ше разфасоват няколко прасенца набърже ! ;) Made for HondaClub ! :worthy: Ама нема в Хеча място..че отзад едни тъпани са търкалят...и ше тряя Майната с "гондолата" да минава през СЗ ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8,9,10 юни - това е, пускам тема за записване с повече информация за мястото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...