Щерев 25 #1 Публикувано 5 Септември, 2014 Здравейте, колеги! Започнах едно леко засилване на купето. Лека полека си набавих някой неща и смятам скоро да започна сглобяването и имам леки колебания и запитвания за някой неща. За сега съм си набавил следните неща и карам с тях:- всмукател от Z6 - изпускател от Z6 с генерация на 60мм - глава от Z6 с делко - скоростна кутия с 4.4 файнал с пренаредени предавки и дълга 5-та (0.702)- комп от D16Y8 P2P(по спомен)- knock sensor който изисква компаПроблема ми е в инсталацията. Намерих си цяла инсталация от D16Y8 моторна и тази в купето. Притесняваме дали всичко ще е plug'n'play. Има ли нещо друго което да ми трябва? Колата е Civic 6-та купе с двигател D16y7. Имам проблем с блока за ремонтен комплект бутала е, но съм си намерил читав блок D16W3 предполагам са идентични? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nappyboy 1 #2 Отговорено 21 Септември, 2014 Я раздуй малко за скоростната кутия от какъв двигаятел е и тая 5та как стават работите с нея запланувал съм и аз такава ама малко мъгла ми е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #3 Отговорено 23 Септември, 2014 (Редактирано) Я раздуй малко за скоростната кутия от какъв двигаятел е и тая 5та как стават работите с нея запланувал съм и аз такава ама малко мъгла ми е във D15Z1 и някой други економици и не само.... ето гледай си Редактирано 23 Септември, 2014 от Колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 28 Февруари, 2015 Кои инжектори са с по голям дебит ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 1 Март, 2015 Може,но А6,В7 и други мотори не са Втек глави буксите не са проблем,с леко преправяне пасват инжекторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове