pavel83 0 #1 Публикувано 4 Септември, 2014 Здравейе колеги.От скоро съм горд собственик на Honda HR-V.Като цяло съм много доволен от колата,имам само един проблем немога а открия каде се намира горивния филтър.Ако има някой по запознат, ще съм му много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
haunted 13 #2 Отговорено 4 Септември, 2014 Намира се в края на двигателният отсег. Под кората на чистачките( без да я махаш) малко филтърче е. Ако не я намериш утре мога ти пратя снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanvo 18 #3 Отговорено 12 Септември, 2014 Аз съм с V-TEC и горивен филтър в коша на двигателя няма!Доколкото съм информиран филтъра е на горивната помпа в резервоара! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
japona 0 #4 Отговорено 24 Септември, 2014 (Редактирано) Привет и от мен,аз също съм нов във форума ,но фен на марката отдавна,първо сивик 4ген., сега харви витек.Не съм сменял горивен филтър,но ще се радвам на колега,който го е правил да сподели. Поздрави! Редактирано 24 Септември, 2014 от japona Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор иванов 1 #5 Отговорено 13 Октомври, 2014 Колеги,филтъра е в резервоара ,така ми казаха в сервиза на хонда .цена около 60лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Faboone 4 #6 Отговорено 17 Октомври, 2014 (Редактирано) Филтър има в двигателния и се намира долепен на защитната стена от лявата страна при мен при вдигнат капак, близо е до маншоните. Цена ако не се лъжа скоро, като го сменях с маслото беше около 10 -15 лв. Ето номер #MT272554Ето клипче точно за нас. Редактирано 17 Октомври, 2014 от Faboone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове