animal 0 #1 Публикувано 31 Август, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги от скоро съм собственик на хонда црв 1 ген.Като цяло съм много доволен от колата,но имам проблем който много ме дразни.Педала на съединитела освен,че скърца е и много твърд.Въпроса ми е дали причината за това да е от помпата или е от съединителя?Иначе не боксува и си отделя нормално. Редактирано 31 Август, 2014 от animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rahneff 0 #2 Отговорено 1 Септември, 2014 Здравей колега.Аз смених и двете помпи на съединителя защото се скапаха ,но педала пак си е по твърд.Така че няма да е от помпите.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
animal 0 #3 Отговорено 1 Септември, 2014 Много лошо щом не е от помпите,значи евтиния вариант отпада. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIMO74 11 #4 Отговорено 1 Септември, 2014 Моят педал на съединителя също беше твърд и проскърцваше, съединителя отделяше нормално, но полека започна да притриса при потегляне. Смених го и педала сега е мекичък и не скърца, а на старият съединител тъкмо нитовете бяха ударили в притискателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyuboTodorov 0 #5 Отговорено 16 Септември, 2014 Здравейте, колеги! И аз карам същото ЦРВ, но съединителят ми е много мек, ходът му е малък, при потегляне притриса също (в ниските предавки), а от скоро започна в движение на колата, да ми остава ниско долу и не мога да превключвам скоростите? Дали е за смяна съединителят? Благодаря ви много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 16 Септември, 2014 А проверил ли си си нивото на течността в резервоарчето ? За да не ти се връща педала има въздух в системата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LyuboTodorov 0 #7 Отговорено 16 Септември, 2014 Благодаря за бързия отговор. Не, не съм проверявал, но ще го направя. А по въпроса с придърпването какво бихте казали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове