Jump to content

animal

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно animal

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    на запад

Последни посетители

1293 профилни разглеждания
  1. Ами като я купувах по спомен беше някаква полска май за 40 и нещо лв,със сигурност е ментърлак .Спирачна течност имам 1л метална кутия на bosch.За твърдия педал и аз клоня към притискател,но някак ми се искаше да е от долната помпа и целия проблем да е от нея ама...незнам ще видим какво ще излезе.
  2. Сега,като купувах колата преди 5 години педала си беше твърд.Мина време и горната ми помпа протече и си я смених,с нея смених и течноста естественно.Педала пак си остана по твърд от нормалното.По майстори не съм ходил процедурата е елементарна.Та понеже не виждам течове се чудех към коя от двете да се ориентирам.Както и за твърдия педал дали като причина може да е от долната помпа.
  3. Да забелязах,че е помътняла малко,ще я сменя.Гумички и на двете помпи ли да сменям.Твърдият педал възможно ли е причина да е долната помпа?
  4. Работата е там,че не е мазно никъде и незнам как да разбера коя от двете да сменям.По принцип педала ми е по твърд от на другите колеги с хонди,но вече така си я карам 5 та година
  5. Здравейте колеги. Потъна ми педала на съединителя на Crv 1.Няма мазно нито по долната нито по горната помпа.Течност има напомпах няколко пъти с ръка педала и се оправи.Сега обаче се притеснявам да тръгна на далеч,че да не ме остави и се чудя в коя от помпите да търся проблема.По принцип преди 3 години бях сменял горната помпа.
  6. Колата се излекува сама Днес слизам да пробвам пак и при подаване на контакт гледам зеленото ключе светна завъртях и запали.После още няколко пъти пробвах и нямаше проблем.Но щом се е появил един път,може би ще го повтори проблема.Ще напръскам с контактен спрей букси,клеморед пък ще видим.
  7. Не съм много наясно,но ако беше клеморед изобщо нямаше да свети нищо по таблото.А при мен при подаване на контакт свети само,че без лампата за имобилайзера и не върти стартера.
  8. Хайде колеги,никой ли няма мнение по въпроса?Къде се намира имобилайзера?
  9. Здравейте колеги,много кофти проблем црв-то не иска да запали.След даване на контакт въртя ключа и стартера не върти.Забелязах,че лампата за имобилайзера (зеленото ключе) не светва.Колата има аларма,но едва ли да е от там проблема.,Дали проблема е в имобилайзера и как да разбера?Колата е црв 1-ва ген.Проблема ми се случи днес за първи път и не е имало никакви признаци преди това.
  10. Много лошо щом не е от помпите,значи евтиния вариант отпада.
  11. Здравейте колеги от скоро съм собственик на хонда црв 1 ген.Като цяло съм много доволен от колата,но имам проблем който много ме дразни.Педала на съединитела освен,че скърца е и много твърд.Въпроса ми е дали причината за това да е от помпата или е от съединителя?Иначе не боксува и си отделя нормално.
×
×
  • Създай нов...