Jump to content
Prodi

Гаранционно обслужване

Recommended Posts

Здравейте , преди няколко дена направих първото обслужване в Бултрако  и забелязах, че не ми е активна функцията , която следи кога  е следващата смяна . Прочетох , че тя следи не само километрите и а и времето , което си е много удобно. Само при мен ли е така , или просто си е фирмена политика ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не схванах, какво питаш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фунцията на борд компа , която следи за смяната на маслото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е и ...

пак не става ясно, какъв е въпроса!

Да пробвам аз тогава?!

При техническото обслужване си забелязал, че не ти работи тази функция ... или тогава разбра, че имаш такава функция (след като си прочел за нея)?!

Кое дали е само при теб - само ти имаш такава функция, или само при теб не е активна?!

И, какво общо има фирмената политика?!

Иначе да, нашият Сивик има такава функция, и тя е настроена да ми напомни, че е време за ТО, на 10000 мили, или 1 година. В момента свети, защото минахме 1г., въпреки че не сме минали 10000 мили.

Всъщност такава функция имаше и дъртото ми Volvo V40, модел '95-'99-а.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм запознат с тази нова функция за Хонда ( която наистина е опция за БМВ 94-та примерно ;) ) , но предполагам, че "компетентните" служители в сервиза на Бултрако не са го занулили ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , мисля че сарказма Ви , не е на място , Писал съм че функцията не е АКТИВНА , не че не е ресетната или че не знам какво прави. Просто при мен я няма в менюто на борд компютъра , В книжката на колата пише , някои страни диларите не я изполват , та въпроса ми беше дали за всички клиенти на Бултрако е така  или само при мен .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа, това вече е въпрос :yes:

Не, не си само ти прецакан, и на нашия Сивик я няма в менюто (купуван е нов, от мейн дилър за Англия).

Това, обаче, не означава, че функцията не е активна. Означава, че ти нямаш достъп до настройките й. Имаш достъп всъщност, но с диагностичен компютър, и както каза Тино, дори зануляването (разбирай изключване на напомнящия символ на екрана) става през него. Иначе на някои модели коли може да се занули с комбинация от бутони, но аз не можах да открия инфо в манюала на колата ми, а не съм се занимавал да питам Гугл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма сърказъм колега, просто в Бг не сме случили на дилър :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...