Jump to content
SpliFF

Въпрос за предно стъкло за Accord 6 генерация

Recommended Posts

Здравейте.Заради добронамерени комшии си търся предно стъкло.Питанката ми е дали има разлика ако стъклото е от кола с дясна дирекция освен ,че горе  стикера за airbag-а е в ляво.Същто така стъклото директно в/у ламарината ли се лепи или има някакъв уплатнител в/у който ляга? :unsure:

Редактирано от SpliFF

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма разлика с десен волан.

Лепи се върху ламарината, със специално лепило, нещо като силикон.

В долния край стъклото ляга върху две пластмаски, които са на ексцентрик, и със завъртането им стъклото се регулира нагоре-надолу.

Уплътнението се слага след като се залепи стъклото (разбирай веднага, не утре).

Внимавай, какво уплътнение ще ти сложат (ако скъсат старото при свалянето, или е много напукано). На мен и двата пъти ми сложиха някакво по-тясно, с оправданието, че това е единственият модел за моята кола (а може и да е, защото съм JDM, и не ми се занимаваше с поръчка от Япония), и остават няколко мм фуга отгоре, при тавана. Не тече,но е дразнещо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за изчерпателния отговор колега.Сетих се,че при колите с лява дирекция имат едно прозорче долу в дясно през което се вижда VIN номера.На колите с дясна дирекция пак там ли е процепа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента не се сещам, как е на Акорда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще използвам темата на колегата да задам един въпрос. За което го моля да ме извини. Има ли разлика в стъклата на Акорд 5 и Акорд 6ген.Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...