Stan4ev 1 #1 Публикувано 20 Август, 2014 Здравейте.Исам да ми препоръчате кой модел е по добрия от 1.4 бензин,1.8 бензин и 2.2 дизел.Това са модели от 2006г. нагоре.Нямам опит с Японските коли.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 20 Август, 2014 За Civic 8 JDM не мога да дам съвет, не знам дали кубатурата им е същата и дали има дизелов модел.Тук обикновено обсъждаме европейския модел. Има доста писано тук и в общи. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #3 Отговорено 20 Август, 2014 @vesivanova предполагам ,колегата разбира марката Хонда под японски коли , няма в предвид точно нашите хечбеци сглабяни в Суиндън , Англия Понеже до преди няколко месеца и аз се чудех над тази дилема: 1.4 бензин - тромава , на 90 % са зверски орязани от към екстри и са голички доста, Единствения плюс е нискят данък ... а за тапите в ауспусите и , че повечето имат тапи и на халогените няма да говорим 1.8 бензин - има добра динамика , доста здрав двигател . Чух лоши отзиви за газифицирането му . Като цяло тези са рядкост в България и доста се търсят. Аз си търсих с всички екстри и кожа над 3 месеца и не попаднах на такъв екземпляр 2,2 дизел - здрав и икономичен - бил е дизелов двигател на 2005 . В темата за Акорда има доста писано относно поддръжката му и детските болести. В момента е най-разпространения по морг... автокъщите. Повечето са скъсани от каране Но ако си отваряш очите при покупката , ще се радваш на доста безаварийни км PS: Всичките двигатели са с Верига , да си знаеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #4 Отговорено 20 Август, 2014 (Редактирано) Знам, благодаря за уточнението, за колегата, ама той отдавна май го разбра.Успех! Редактирано 20 Август, 2014 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове