Jump to content
mousy

Компресор SANDEN и филтър-дехидратор за Civic

Recommended Posts

Здравейте, колеги, компресорът на климатика не работеше с добър КПД, при сваляне се оказа, че е в лошо състояние и евентуална смяна на гарнитура няма да има смисъл. Трябва да купя работещ компресор, втора употреба. Имам няколко, въпроса, ще бъда благодарна, ако се включите с инфо по темата

1. Откъде и ориентировъчна цена?

2. Моделът не се вижда ясно, знам само това: SANDEN  TRS090,  от модела се виждат крайни 2 цифри ......59 - къде може да се идентифицира по номер на рама? 

3. Откъде да търся филтър-дехидратор, нов, предполагам трябва да е и ориентировъчна цена?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дехидраора го има в китайския магазин(евро07) - 35-36 лева е по спомен.

По-добре смени Санден-а с Денсо. Иначе казано скрол със бутален компресор, има по-високо кпд на ниски обороти. Имах точно същият проблем като твоя и сметнах, че не си струва ремонта при настоящите цени на такива компресори втора ръка.

Двата модела са абсолютно взаимозаменяеми(тези които се монтират на сивиците) независимо дали е японка или англичанка от тия години. За цена не мога да ти кажа, но предполагам 50-80 лева за компресора. Аз смених моя Санден с Денсо, като денсо-то го взех за 50 лева от форума.

Редактирано от jijane

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...