eNigMa_ 4 #1 Публикувано 6 Август, 2014 Отварям темата да питам, дали има колеги който се занимават с това . . . понеже имам една количка която е непрофесионален модел. Та въпроса ми е как мога да засиля колата да стане по бързичка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 6 Август, 2014 дай снимка да видим за какво иде реч. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #3 Отговорено 8 Август, 2014 Количката е марка Nikko , доста е старичка бил съм на 3-4 години когато ми е подарена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krugan1984 46 #4 Отговорено 11 Август, 2014 нещо немога да отворя снимките. Аз сега поправям колелото, нооо след това имам едно црв което ще ми е първия автомодел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 11 Август, 2014 И аз не виждам снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #6 Отговорено 12 Август, 2014 Извинявам се за снимките, сега ще кача нови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #7 Отговорено 12 Август, 2014 Така като я гледам може и да се позасили с туй онуй, важното е да решиш дали ти се занимава и дали ти се дават парички Ето ти малко инфо да почетеш ЛИНК като цяло има доста инфо във линка който ти дадох ето и още един макар и за Нитро-метан-ки ЛИНК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #8 Отговорено 13 Август, 2014 Така като я гледам може и да се позасили с туй онуй, важното е да решиш дали ти се занимава и дали ти се дават парички Ето ти малко инфо да почетеш ЛИНК като цяло има доста инфо във линка който ти дадох ето и още един макар и за Нитро-метан-ки ЛИНК Благодаря колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове