Ростислав 86 #1 Публикувано 5 Август, 2014 Някой правил ли е мини ми с д13 долнище и з6 глава? Каква степен на сгъстяване идва от комбинацията? Търсих из форума но.....неможах да намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FentazI 15 #2 Отговорено 6 Август, 2014 И на мен ми е интересно какво ще се получи в краина сметка и дали ще има разлика във вървене горене и така нататък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedkisa 63 #3 Отговорено 6 Август, 2014 Не сте търсили достатъчно! Ето тема в която това се коментира: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=86610 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #4 Отговорено 6 Август, 2014 Четах, но не намерих нищо конкретно....само "дали" и "може би" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 6 Август, 2014 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=74111&page=2 Редактирано 6 Август, 2014 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #6 Отговорено 7 Август, 2014 А каква степен на сгъстяване се постига с з6 главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #7 Отговорено 11 Август, 2014 А каква степен на сгъстяване се постига с з6 главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #8 Отговорено 11 Август, 2014 Мерси за точния отговор. А фрезинги на буталата задължително ли се правят с тази глава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #9 Отговорено 21 Август, 2014 И блока и главата вече са при мен. Какъв ремък се полвзва и може ли да се зацепи без раздвижна ролка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #10 Отговорено 21 Август, 2014 104/24 He Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #11 Отговорено 23 Август, 2014 Така и ремък взех. Мисля да наложа пластелин върху буталата и да видя дали клапаните ще ударят. Но как да замеря все едно е във в-тек. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове