Cyreon 200 #1 Публикувано 24 Юли, 2014 Koлеги, някой от вас има ли кодовете за компютъра на 8-ма генерация Акорд? (навярно за 7-ма са същите). Става въпрос за онези, които са А,B и числата от 2 до 9. Кой код какво точно означава. Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #2 Отговорено 24 Юли, 2014 Всъщност намерих ги, но са на руски. Ето ако на някой са му нужни: http://omanual.ru/Honda/Accord/8/ru/html/000000000000003.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #3 Отговорено 24 Юли, 2014 Момчета (и момичета ако има ), чакате ли да ви светне на компютъра съответния код за смяна на нещо или за профилактика или си записвате всичко и след съответният период от време или километри си сменяте каквото трябва? Питам защото при мен се получава разминаване между онова, което е по сервизна книжка онова, което ми показва компютъра. Примерно минал съм 10,000 км и е време за смяна на масло, а компютъра не го отчита като нужда да се свърши. Голяма каша е с тия електроники. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #4 Отговорено 6 Август, 2014 Нищо не чакам да ми светва. Системата за напомняне кога да ти се смени маслото си няма хал хабер от неговото състояние. Брои някакви натрупани обороти и време и ти напомня да сменяш. Обикновено като светне, отдавна е трябвало да го смениш. Да не говорим, че това с 10 000км са груби сметки. Ако караш предимно на кратки разстояния, по-агресивно, 5000км не са много между смените. Ако караш постоянно на дълъг път в разумни обороти - 15 000км не са много между смените. При някакво средно каране 8-10 хиляди км са някакво грубо средно, но не знам защо някой би смятал, че точно това магическо число казва точно в кой момент маслото му е спряло да бъде годно (не казвам за теб конкретно). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове