Jump to content
Cyreon

Кодове на компютъра

Recommended Posts

Koлеги,

някой от вас има ли кодовете за компютъра на 8-ма генерация Акорд? (навярно за 7-ма са същите). Става въпрос за онези, които са А,B и числата от 2 до 9. Кой код какво точно означава.

Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета (и момичета ако има :punch: ),

чакате ли да ви светне на компютъра съответния код за смяна на нещо или за профилактика или си записвате всичко и след съответният период от време или километри си сменяте каквото трябва? Питам защото при мен се получава разминаване между онова, което е по сервизна книжка онова, което ми показва компютъра. Примерно минал съм 10,000 км и е време за смяна на масло, а компютъра не го отчита като нужда да се свърши. Голяма каша е с тия електроники.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не чакам да ми светва. Системата за напомняне кога да ти се смени маслото си няма хал хабер от неговото състояние. Брои някакви натрупани обороти и време и ти напомня да сменяш. Обикновено като светне, отдавна е трябвало да го смениш.

Да не говорим, че това с 10 000км са груби сметки. Ако караш предимно на кратки разстояния, по-агресивно, 5000км не са много между смените. Ако караш постоянно на дълъг път в разумни обороти - 15 000км не са много между смените. При някакво средно каране 8-10 хиляди км са някакво грубо средно, но не знам защо някой би смятал, че точно това магическо число казва точно в кой момент маслото му е спряло да бъде годно (не казвам за теб конкретно).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...