petrezk0 0 #1 Публикувано 22 Юли, 2014 Здравейте и от мен Петър ... Наскоро (преди 2 седмици ) си взех една Хонда Прелюдия.. Красавицата ми ! Та относно нея , 1992 г. , 2.3 16v , 4ws. В момента не мога да кача снимки на нея , понеже е в сервиз, като за начало хех . В сервиза излязоха доста неща , за които имам нужда от съвети. Ами имам два предни носача за смяна (горни) , Спирачки (накладки) , Тампони на двигателя , Амортисьори предни общо взето това е . Някой , ако може да ми даде съвет , къде мога да ги намеря по тънко частите , понеже питах за носачите и ми казаха ,че можело само по поръчка от чужбина за 1200лв. (2та) . Но общо взето може да е ,много много по-зле ,така че доволен съм , надявам се скоро да излезе от сервиза за да я снимам и да ви я покажа , Поздрави !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Беселин 237 #2 Отговорено 23 Юли, 2014 1200лв за два носача на автомобил от началото на 90-те години?Тия ,,майстори" яко те работят.Трябва да си луд ако им се вържеш. Не, че знам каква им е цената, но според мен това нещо в никакъв случай не може да е истина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #3 Отговорено 23 Юли, 2014 Колега, незнам имали някакво значение за горните носачи от това дали е 4вс или не ама наистина за носачи 1200 лв си е обир и особенно ако е заминал шарнира и ако е като на акорда се сменя само шарнира, които не е повече от 40 50лв. Мои съвет смени сервиза 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 23 Юли, 2014 Сменят се само шарнирите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #5 Отговорено 23 Юли, 2014 Носача се продава заедно със шарнир. Но ако искаш да смениш шарниш не е нужно да купуваш носач. Шарнира се продава отделно - хубав шарнир ти е 36-38 лв без никакви отстъпки (ако имаш някой който кпува с отстъпка цената отива под 30 лв) Съвет- направо вади колата от този сервиз и се ориентирай другаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petrezk0 0 #6 Отговорено 23 Юли, 2014 (Редактирано) Първо искам да кажа ,че съм на 18 и това ми е първата кола. А относно другите неща , не съм много навътре , но ще се заема с този случай на носачите. Благодаря ! Надявам се занапред само да ме радва тази количка. Иначе от към вървежа си дърпа доста, мисля за напомване , но когото и да питам относно този въпрос , хората казват че няма нужда. Благодаря за отговорите отново ! Поздрави! Редактирано 23 Юли, 2014 от petrezk0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове