atanasov88 0 #1 Публикувано 22 Юли, 2014 Здравейте колеги.От скоро съм собственик на honda cr-v 2003 2тора генерация . Като всеки нов собственик веднага се насочвам къ дребните детайли на колата след като вече е подготвена за път. Това ,което откривам с разочарование с моята хонда ,е че задната ми чистачка стои в/у стъклото и не се прибира по надолу. По този начин не мога да си вдигна зандото стъкло и трябва постянно да отварям петата врата на колата. В купето не виждам никакви бутони .При завъртане на ключа на вратата чистачката не се мести в позиция в което да ми предотстави възможност за отваряне . Ако ми дадете снимков матерял ще съм също доволен как се прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1859 #2 Отговорено 22 Юли, 2014 (Редактирано) Задното стъкло се отваря от копчето на ключа. Когато изключиш задната чистачка от врътката при волана, тя трябва да слиза по-надолу върху ламарината на вратата и да стъпва на една пластмаса. Ако след спиране на чистачката слиза по-надолу но не стъпва на тази пластмаса, просто си регулирай чистачката. Редактирано 22 Юли, 2014 от Еmicha1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasov88 0 #3 Отговорено 22 Юли, 2014 Благодаря за бързия отговор много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1859 #4 Отговорено 22 Юли, 2014 (Редактирано) Забравих да ти кажа, че има и копче за отваряне на прозореца на задната врата - намира се на шофьорската врата, долу ниско до джоба. Редактирано 22 Юли, 2014 от Еmicha1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasov88 0 #5 Отговорено 23 Юли, 2014 При мен проблема е че копчетата си работят .Просто чистачката в най долно положение си остава в/у стъклото .Най вероятно ще трябва да сваля кората на задната врата .Защотото самата чистачка не помръдва за да вдигна стъклото и да извадя оплатнението на гумата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #6 Отговорено 24 Юли, 2014 Колега, според мен трябва само да си презацепиш чистачката, на моята не съм гледал как е, но по принцип е само една гайка, отвиваш я отместваш чистачката малко надолу и стягаш. Само преди това пробвай, дали като работи чистачката стои още малко по-нагоре и като я изключиш слиза ли по-надолу. Да не се окаже, че нещо моторчето ти се е развалило.... Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове