Tonji 458 #1 Публикувано 21 Юли, 2014 Колеги, казаха ми, че има опасност от градушка утре - сряда. София, Пловдив и Стара Загора ще има КОД ЧЕРВЕНО! Подготвяйте се за всеки случай още тази вечер! Надявам се да е полезна информацията, и да няма повече изненади. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #2 Отговорено 21 Юли, 2014 (Редактирано) С 2 думи: "е@@@ съм го и в ламарините". Оставям я пред нас и не мога да го мисля. Но за всеки случай, ще я покрия с едно родопско одеало Редактирано 21 Юли, 2014 от Imst 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 21 Юли, 2014 Да не й е студено в прохладната лятна нощ Аз моята я зацепих под един бор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #4 Отговорено 21 Юли, 2014 Ако ги покривате с нещо нека това да е вързано добре че ако има вятар и градушка ще изхвърчи нещото 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosco 20 #5 Отговорено 22 Юли, 2014 (Редактирано) Да не й е студено в прохладната лятна нощ Аз моята я зацепих под един бор А, ако падне бора?.... Моли се да е на другата страна .... Редактирано 22 Юли, 2014 от tosco 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 22 Юли, 2014 Ее ако падне бора здраве да е.Ама изглежда млад и зелен та ако падне ще е настъпил апокалипсис навсякъде другаде 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Imst 558 #7 Отговорено 22 Юли, 2014 (Редактирано) Какво слънце беше пекнало към 6-7, направо хиляда градушки .... код розово. Редактирано 22 Юли, 2014 от Imst Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове