ezheliazkov 0 #1 Публикувано 17 Юли, 2014 Здравейте, Нов съм във форума както и с такава кола трябва ми информация как да си отключа Радио GPS системата за Хонда CRV 3 2008 от сайта https://radio-navicode.honda.com/ като си въведа VIN казва че няма такъв. Огледах навсякъде за сервизна книжка но нали е 2-ра употреба не ми я дадоха от Автокъщата. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #2 Отговорено 18 Юли, 2014 Обади се в Бултрако. Те ще ти кажат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ezheliazkov 0 #3 Отговорено 27 Юли, 2014 Хора справих се въведох Американски ВИН наерен в чичо Гугъл номер и код за щатите със моя сериен номер на навигацията и ми го искара и стана Благодаря за предложенията споделям го защтото услуга би трябвало да е безплатна навсякаде. Бултрако трябва да го правят безплатно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
achore1 5 #4 Отговорено 4 Август, 2014 Здравейте! Ще използвам темата на колегата. Имам ЦР-в 2006, дизел. Навигацията ми няма диск и естествено на екрана излиза надпис на италиянски език, че нямам диск. Това добре, радиото си работи, СД-то свири с оригинални дискове, ДВД-то незнам освен за мап-диска за навигацията дали може да се ползва и за някой филм. Проблема е, че по някое време започва през определен интервал от време да писка системата с някакъв тититкащ звук, който може да те подлуди. Тогава неработи нито един бутон. После се оправя и бутоните за радиото и СД-то работят. Другите бутони не реагират изобщо. Трябва ли да си намеря задължително диск (па макар и за Западна Европа) или да пробвам да изключа навито от релето. Имам една карта с кодове - трябва един от тях да е за навито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o7910 0 #5 Отговорено 23 Януари, 2019 Здравейте, Нов съм във форума трябва ми информация как да си отключа Радио GPS системата за Хонда CRV 3 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #6 Отговорено 24 Януари, 2019 На 4.08.2014 г. at 18:52, achore1 написа: Здравейте! Ще използвам темата на колегата. Имам ЦР-в 2006, дизел. Навигацията ми няма диск и естествено на екрана излиза надпис на италиянски език, че нямам диск. Това добре, радиото си работи, СД-то свири с оригинални дискове, ДВД-то незнам освен за мап-диска за навигацията дали може да се ползва и за някой филм. Проблема е, че по някое време започва през определен интервал от време да писка системата с някакъв тититкащ звук, който може да те подлуди. Тогава неработи нито един бутон. После се оправя и бутоните за радиото и СД-то работят. Другите бутони не реагират изобщо. Трябва ли да си намеря задължително диск (па макар и за Западна Европа) или да пробвам да изключа навито от релето. Имам една карта с кодове - трябва един от тях да е за навито. Здравей, диска за навигацията е само за навигацията за гледане на филми или музика не става. Диск с навигация на източна и част от западна Европа с включена Българи я 35 лева, предлага се от човек от Пазарджик, ако искаш ще ти пратя телефона на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatabg 10 #7 Отговорено 24 Януари, 2019 Преди 11 часа, dan4o7910 написа: Здравейте, Нов съм във форума трябва ми информация как да си отключа Радио GPS системата за Хонда CRV 3 2007 Отиваш в Горубляне сервиз Юби-ко там търсиш шефа на сервиза, срещу 20 лева ще ти даде 4 циврен код за радиото, ако нямаш диска за навигацията предлагат но тяхната версия е доста стара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #8 Отговорено 30 Януари, 2019 И кода е без пари,и диска е без пари,ако имаш двд записвачка ,ако нямаш има в olx по 20 лева записвани.А кода има саит които се вкарваг данните от колата и е безплатен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове