AeronTM 308 #1 Публикувано 16 Юли, 2014 Здравейте. Карам Сивик 6ген хеч от 2 години и нещо, като купих колата единият и фар беше ремонтирван и лепен. Потеше се постоянно и беше помътнял. Преди 10 тина месеца го смених като си закупих нов. Сложих го и при първиятдъжд започна и той да се изпотява. Свалях го суших го, мазах го с хубав силикон, но отново същата работа. Това ме навежда на мисълта, че проблемът не е само от фара. Та въпросът ми е някой имали някъква представа откъде влиза тази вода ??. Мислех , че е от крушката на мигача, но взех че намазах и около нея и пак същата работа..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #2 Отговорено 19 Юли, 2014 Преблема ти е в клапата за вентилация ако си я запушил, залепил с нещо така се получава, защото няма откъде да излиза кондеза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 19 Юли, 2014 Тези клапи не съм ги запушвал, а пък и на нов фар едвали да са били запушени. Но все пак ще ги погледна за да съм сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове