bonev911 24 #1 Публикувано 15 Юли, 2014 (Редактирано) Привет, колеги. Въпросът ми е какво се печели с изпускателен колектор 4-2-1 от y8. Че е по- добре, по- добре е, но защо, как и с колко по- добре е.П.П. Моля само без коментари " най- добре е спортния 4-2-1" или подобни. Наясно съм, просто имам наличен от y8 и ме интересува дали ще има някаква разлика изобщо.+ Още един въпрос. Някъде бях чел, че на края на единицата, където е шланеца фабрично е стеснен изхода. Това вярно ли е? И какво ще стане, ако го срежа и сложа мека връзка.Поздрави! Редактирано 15 Юли, 2014 от bonev911 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 15 Юли, 2014 Ако ще слагаш 4-2-1 на твоята кола не очаквай разлика която да усетиш,или ако има то ще е повече внушение.Полза ще има ако засилиш двигателя с по-серизоно интервенции и то в комбинация с цяла генерация.Това си е доста пари и според мен не си заслужава.Казвам ти го за да не се ръсиш пари,щото не ги копаем.Карай си колата и си свиркай 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bonev911 24 #3 Отговорено 17 Юли, 2014 Колега, аз съм с 4-2-1, някой от предишните собственици го е слагал, но 4-ката е сцепена, заваряна и сега пак издиша от там. ( толкова е и била заварена) Та когато настъпя започва да ми мирише на изгорели газове в купето. Наясно съм, че чудеса не стават само с един колектор с или без генерация. Края на месеца ще махам моно-то и ще слагам пълна игла. Колектор съм намерил за символична сума от y8, от който практически ще взема само 4-ката. И от двата колектора ще сглобя един, че не се трае миризмата като мина 6000-6500...А и да ти кажа д14-ка със спортен колектор и генерация на ВТИ доста добре се получи. При мен проблема за генерация е такъв, че гърнето, крайното входа му е 47 мм външно, а не искам да се разделям с него. П.П. Сега само мисля да махна кожуха на катализатора и средното гърне и да сложа само едно резонаторно. Ако ще се засилва повече от пълната игла вече ще мисля варианти за генерация, но за сега ще я търкалям така.Благодаря за отговора тиПоздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове