drakus 5 #1 Публикувано 10 Юли, 2014 Здравейте колеги, някой от вас ползвал ли е услугите на сервиз, който изправя вдлъбнатините на следите от градушка, без пребоядисване и китосване? Ако някой има информация, моля да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ralv 1 #2 Отговорено 11 Юли, 2014 И аз се интересувам от някой който е ползвал подобни услуги. Гледах ето този сайт http://paintfill-carding.com/hailteam_bg_bg.html , но все пак ако някой е изправял вдлъбнатини да сподели впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
afe 7 #3 Отговорено 11 Юли, 2014 Ако звъннеш тия дни най-вероятно ще си 1300+++ записан в списък. Цялата бригада била във Франция (и там е имало подобно бедствие), не било сигурно кога ще се върнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakus 5 #4 Отговорено 20 Юли, 2014 Малко информация. Посетих фирмата до плиска. Огледаха ми колата и ми съобщиха 2 бона и ще я оправим. Аз да не карам майбах))) Като се има в предвид , че моята няма големи поражения, а само леки вдлъбнатини от градушката си представям колко щяха да ми искат при по сериозни щети. Сигурно трябваше да им я оставя и пари да им дам)) Така че за мен отпадат като вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kebappa 12 #5 Отговорено 21 Ноември, 2014 (Редактирано) Може и късно но и аз ще се включа. Софииската градущка не пожали колата нов внос на брат ми. Избрах сервиз в Пловдив . Колата не се китосваше а и изправиха вдлъвнатините. Е наистина не вярвах ,че може така да се възтанови и на прилична цена(под застрахователна отценка) . За да не ме накажат за реклама ще дам инфо на лични . Доволен сам много от сервиза Редактирано 21 Ноември, 2014 от kebappa 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове