freesoul 125 #1 Публикувано 5 Юли, 2014 Интересува ме някой дали се е сблъсквал с това да е установил някаква взаимозаменяемост на части, от един модел, които да пасват на 6 ген. Например прътовете за скорости при Б серия-та са взаимозаменяеми на 5, 6 ген. и англичанка, което улеснява търсенето. В тази връзка ми е интересно дали предната стаб. щанга от англичанка дали ще пасне на 6 ген.? Задната щанга от 5-та директно не пасва на 6-та. Сервото от 5ген. също може да се сложи на 6-та, има разлика в тръбичките за помпата, но пак може да се преправи минимално и да стане. Задни дискове от какво могат да се ползва, за да се сложат на 6-та? Все някакви такива ъпгрейди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #2 Отговорено 5 Юли, 2014 Аз на моята 6-та съм със спирачки от Англичанка ВТИ. Всичко пасва идеално, серво, шенкели, задни носачи..всичко без да се преправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.SOHC 101 #3 Отговорено 5 Юли, 2014 Предната щанга за 6 генерация японка си е само за нея. От англичанка на 5 генерация пасва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #4 Отговорено 14 Август, 2014 Спирачна помпа от VTI 15/16 ти е същата като на 6-та купе с D16Y8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове