thunderstorm11 0 #1 Публикувано 3 Юли, 2014 колеги здравейте стана някаква беля но все още не се знае каква колата е 1,4 90 кс.Изчезнаха ми скоростите проблема стана изведнъж нямаше шумове тропания нищо не се чуваше от ск кутия и сега включват си скоростите но колата не потегля чува се едно стържене от кутията все едно мели нещо къде да търся проблема дали не се е скапал диференциала какво стана незнам когато давам газ километража вдига километрите а колата не тръгва дали е дебела работата благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 4 Юли, 2014 Виж си каретата,да не се е пръснало някое,или да си скъсал полуоска.Ако са ок,сваляш и отваряш кутията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thunderstorm11 0 #3 Отговорено 4 Юли, 2014 Виж си каретата,да не се е пръснало някое,или да си скъсал полуоска.Ако са ок,сваляш и отваряш кутията. ей сега отворих карето на дългата полуоска полуоската беше излязла от карето наместих я излизам от гаража и при завиване пак излезе от карето къде да търся пролема на кутията нищо и няма зегерката на полуоската си е там карето ли нещо да не е било наместено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 4 Юли, 2014 Да не е сплескана зегерката и да стои само като свидетел там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #5 Отговорено 4 Юли, 2014 или зегерка или полуоската да не си изкривил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #6 Отговорено 5 Юли, 2014 (Редактирано) Правили сте някаква интервенция там и не е ясно дали сте се "закопчали"... Полувалове при Хонда не излизат от местата си така безхаберно. Или при "наместването" сте...... "наместили" зегера така, че вече да е за смяна с нов, тоест както AMD намекна. Редактирано 5 Юли, 2014 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thunderstorm11 0 #7 Отговорено 6 Юли, 2014 Правили сте някаква интервенция там и не е ясно дали сте се "закопчали"... Полувалове при Хонда не излизат от местата си така безхаберно. Или при "наместването" сте...... "наместили" зегера така, че вече да е за смяна с нов, тоест както AMD намекна. колеги от както съм взел колата не съм пипал или разглобявал каретата мисля си дали ако е сменяно хората които са го сменяли са успели да го закопчеят или са били пишман майстори така че сега го наместих карето зегера е добре помъчих колата с завиване до край яко каране завои и какво ли още не е сега си стои карето не помръдва никак така че имам 2 варианта да чакам ако стане пак да изкочи да сменям или полуоска или каре или което не е наред или да стискам палци да не е било закопчано добре между другото из нета има доста такива теми особено за хонда и роувар така че дано не се окаже детска им болест благодаря за отзивчивите колеги ако има нещо ще пиша поздрави.колата вече имам 3000 км и нямам никакви проблеми освен този. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #8 Отговорено 6 Юли, 2014 Ами спокойно може да се каже, че това изобщо не е от "детските им болести", а причинени такива на по късен етап. Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове