NOVIQ 39 #1 Публикувано 2 Юли, 2014 Здравейте колеги имам проблем с моята количка когато я запаля държи 1500 оборота,като загрее започва да мени оборотите аха да изгасне и ги вдига на 1500 об. и това се повтаря безкрай и е придружено за капак със светването на чека.Преди да загрее чека не свети.колата е англичанка 97г. ето и едно клипче с грешката която отчита,ако някой може да ми помогне с това каква е грешката ,ще съм му много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 2 Юли, 2014 code 6 - ECT - Engine Coolant Temperature Sensor code 1 - Heated oxygen sensor A code17 - Vehicle speed sensor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #4 Отговорено 4 Юли, 2014 ок а след отстраняването на тези проблеми грешките запазват ли се и евентуално могат ли да се изтрият в гаражни условия,защото колата продължава да си мени оборотите и е със светеща лампа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #5 Отговорено 12 Юли, 2014 След отстраняване на проблемите вадиш BACK UP предпазителя, който ти е в кутията с бушони под капака за 15 секунди и би трябвало, ако проблемите са оправени да не ти свети чек-а. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 453 #6 Отговорено 12 Юли, 2014 Само за уточнение, втората грешка е номер 10: code 10 - intake air temperature Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #7 Отговорено 17 Юли, 2014 благодаря за отговорите щото така и не успях да се науча да ги чета тези грешки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове