granik 2 #1 Публикувано 27 Юни, 2014 Здравейте! Някакъв тъпанар снощи ми е ударил джипката и е избягал, Как да разглобя вратата за да пробвам да я изправя отвътре навън, Направо съм бесен, толкова много място има на улицата, трябва да си най некадърния пияндурник да се нацелиш в Хондата, И по лошото е ако някой завистливец ми е ритнал с крак вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 27 Юни, 2014 Коя врата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гената. 11 #3 Отговорено 28 Юни, 2014 ако е странична, само дърпаш кората и тя излиза, на щипки е. първо разбира се развиваш болта на дръжката отвътре и другия, който е във вдлъбнатината където хващаш вратата за да я затвориш отвътре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #4 Отговорено 28 Юни, 2014 Май се сваляше преди това и капачето на огледалото отвътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
granik 2 #5 Отговорено 28 Юни, 2014 Шофьорската врата. Благодаря за отговорите.Винаги се притеснявам ,когато раглобявам врата ,защото винаги чупя щипки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове