Jump to content

granik

Фен
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About granik

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Хонда HR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. То и аз отворих там но не видях бушони много странно
 2. Здравейте! Някой да знае кой е бушона на запалката ? Автомобила е Хрв 105 коня,99г.,3 врати.
 3. Здравейте! От известно време HRV-то взе дасе люлее на пътя ,като лодка. Много неприятно. Мисля ,че е от амортисьорите. Може ли някой да ми каже горе долу, колко излиза покупката смяната на всички амортисьори и да препоръча някоя марка.
 4. Здравейте! За какво служи този резервоар с червената капачка и каква течност съдържа ? Някакво масло за хидравликата ли е ? Хонда HRV 1.6- 99г.
 5. Здравейте! Някой да е свалял тапицерията ,на седалките на H-RV ,за да ги пере? Ако да , има ли някакви особености ,за които трябва да се следи?
 6. Здравейте ! Предстои ми смяна на термостат, на HR-V. Има много модели от 15 до 50лв. Да препоръчате някой, който масово се използва.
 7. Ако карам по 20000 км. на година. ,което е около 55 км. на ден , което е постижимо ,защото и до магазина ходя с колата, а вече ще пътувам и до далечни места ще направя груби изчисления. При разход на метан 8 лв. на 100 км. , на месец ще давам за метан по 134 лв.. За пропан бутан при 20000 км. на година при летни цени 1,19 и зимни 1,39 средно 1,29 лв. . Месечно ще давам за газ пропан 215 лв. Разликата за месец между двете горива е 81 лв. ,което за година е 972 лв. Метановата уредба ще ми струва около 1400лв. и ще е метанов инжекцион., така че за година и половина ще я избия от разликата в цените на двете горива. Метан станции има и в големите и в по малките градове. Другото е ,че на по къси маршрути в града , докато прехвърли на газ , аз ще съм стигнал и ще съм карал на бензин, което значи да зареждам и бензин особено зимата. При метана това го няма. Вярно ,че бутилката е тежка , но не смятам да слагам от големите или пък няколко. Ще сложа някоя средна и ще я зареждам по често. Та затова се ориентирах към метана. И метана е по екологично гориво от другите и не е толкова зависимо от цената на петрола. Имам приятели с метанови инжекциони и не съм забелязал , колите им да са изгубили динамика.
 8. Да с 8-9 лв. 100 км.. Колата е за да се кара. Не мисля да се пенсионирам с нея. И трябва да се пътува , да се разглеждат интересни места. Не мисля ,че ще пазя колата за внуците си.
 9. Здравейте! Искам да сложа метанова уредба на Хондата . Ако някой има наблюдения или опит да сподели.Марка, сервиз, цени, майстори , за Варна. Не желая пропан бутан.Искам метанова уредба.
 10. Шофьорската врата. Благодаря за отговорите.Винаги се притеснявам ,когато раглобявам врата ,защото винаги чупя щипки.
 11. Здравейте! Някакъв тъпанар снощи ми е ударил джипката и е избягал, Как да разглобя вратата за да пробвам да я изправя отвътре навън, Направо съм бесен, толкова много място има на улицата, трябва да си най некадърния пияндурник да се нацелиш в Хондата, И по лошото е ако някой завистливец ми е ритнал с крак вратата.
 12. Искам да си купя 4 нови зимни гуми за HR-V то , като бюджета ми е 450 лв., Нещо да препоръчате ,16-ки. Има хубави втора употреба, маркови и не са скъпи, ама българина е гявол и му нямам доверие, затова търся нови.
 13. Автомобила средно се продава на цена,която не отговаря на класа му. Голяма цена за нисък клас автомобил. За средната цена на която върви можеш да си вземеш много по комфортен, бърз и с повече екстри автомобил. Колкото до покупката пробвай дали всичко работи, ел.стъкла, огледала, дали се прибират, централното дали отключва и заключва всички врати и багажника, светлините дали бачкат , климатика бачка ли изстудява ли , 4х4 ли е , работи ли ABS , ръжди и т.н.п.с. Най вече гледай да е черна, ще събираш погледите на мадамите
×
×
 • Create New...