giktak 7 #1 Публикувано 26 Юни, 2014 Здр. Колеги . Има тропане в задната част на колата мислех , че тропането идава от амортисьорите защото бяха заминали . Смених ги , но нямаше никакъв ефект несмених само прахо уловителите . След това смених всички тампоните на окачването от зад ефек няма никакъв . Свалих всичко от багажника под задната седалка гледах данеби да има нещо там , но нямаше никакъв ефект тропането си го има . Ако някой е изпадал в такава стуация нека да сподели защото незнам какво да направя . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #2 Отговорено 27 Юни, 2014 (Редактирано) А провери ли втулките под амортисъорите(метални са външно,но вътре са гумени)?-Намират се на долната част кадето се завинтва амортисъора... Редактирано 27 Юни, 2014 от Зион Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
giktak 7 #3 Отговорено 28 Юни, 2014 Здр. Колега сменил съм и тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #4 Отговорено 30 Юни, 2014 Здравей Колега, може да ти се стори много смешно, но провери ли дали крикът е затегнат, и дали нещо не тропа около резервната гума. Капака на багажника също може да похлопва ако гумените "тампони" на капака са навити повече, и да има луфт. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
giktak 7 #5 Отговорено 2 Юли, 2014 Здр. Колега вичко съм свалил от багажника и на отворен капак отново си тропа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 2 Юли, 2014 Ако имаш стабилизираща щанга й првери биалетките и тампоните на скобите, които я държат за купето. При мен от тях хлопаше много дразнещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RichClub 0 #7 Отговорено 2 Юли, 2014 Ето още едно налудничаво предложение,ако имаш трети стоп на кората отзад при неравности и дупки може да се удря в задния прозорец.Този проблем е срещан при акорд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #8 Отговорено 3 Юли, 2014 Аз карам същата кола,на мен също ми тропаше и то не веднъж и то някакви безумни детайли,но докато ги хвана полудях!Примери:Гърнето почукваше в бронята:-) Разхлабен винт на левия стоп:-) Багажника го спомена колегата:-) Самите стебла на здрави амортисьори,защото те бяха спортни а пружините не:-) Гайка под газовата бутилка на мястото на резервната гума:-) Незнам за теб,ама само да ми тропне нещо и полудявам докато не го намеря и отстраня:-) Ела до младост след 19ч.и ще пробваме от къде,как и кога тропа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
giktak 7 #9 Отговорено 4 Юли, 2014 Здр.Колеги нямам стабилизиеаща щанга от зад . Третия стоп е добре хванат , а и самото тропане ми се струва като на амортисьор . Къде колега в Младост и утре дали ще може да се видим . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове