Honda_Z 1498 #1 Публикувано 20 Юни, 2014 Зимата в студено време почти винаги в първите 20-30 секунди след старта ми просвирва някой ремък. Напоследък обаче, веднага щом мина през някоя локва, отново се появява същото свирене закратко. Някой има ли опит с подобен казус и "нормално" ли е наистина?! Уточнения: 1. Всички ремъци са сменяни преди няма и 20х.км. 2. Преди близо година бях помолил да ми натегнат ремъците при Омбре (очевидно без резултат). 3. Днес бях в Юби-Ко и на въпроса ми отговориха, че няма кора, която да ми липсва отдолу и това със свиренето било съвсем нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #2 Отговорено 21 Юни, 2014 Колега при мен се случва същото.След проверка ремъка на динамото ми трябва да се натегне че е хлабав.Ако има някой запознат нека сподели мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #3 Отговорено 25 Юни, 2014 Най - вероятно просвирва този на динамото, че най-много зор вижда. Както казва колегата, зимата в студа акумулатора малко или много си губи заряда и динамото зарежда, което товари ремъка и като не е натегнат преплъзва и свири.. Вероятно трябва да се натегне .. и ще се оправи! Същото важи и за другите ремъци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #4 Отговорено 6 Октомври, 2014 В крайна сметка се оказа точно това - хлабав ремък на алтернатора, като ми го оправи човек, който по принцип не поправя хонда. За пореден път се убеждавам, че най-важно е желанието на човека вътре в сервиза, а не табелата му отгоре. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове