Kamen22 0 #1 Публикувано 12 Юни, 2014 (Редактирано) Здравейте, Искам да закупя въпросния автомобил - Акорд 8ген. Изборът ми е бензин. Попаднах на тази обява в мобиле бг Струва ми се, че има някаква уловка - в смисъл цената не ми се струва реална. Някой случайно да е ходил на оглед? Благодаря предварително! Редактирано 12 Юни, 2014 от Kamen22 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude_2.3 21 #2 Отговорено 13 Юни, 2014 Съмнявам се Бултрако да публикуват нереална обява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Voyager 26 #3 Отговорено 13 Юни, 2014 Колега, защо не скочиш до Германия и не вземеш примерно тази или тази. И двете са по-добри, карани в Германия и според мен на германеца по-може да му се вярва. Преди години аз направих така и някой ден се надявам пак да го направя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kamen22 0 #4 Отговорено 13 Юни, 2014 Всъщност фирмата, която продава българският Акорд е Бултрако Моторс ЕАД Партньор на БУЛТРАКО - официален вносител на ХОНДА за България, а не самите Бултрако.Разгледах и немските - едно ниво на оборудване са по-високо, но са на 30 и 50К километри повече. Не съм купувал автомобил от чужбина досега, отделно времемето при мен е кът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #5 Отговорено 13 Юни, 2014 Този си влиза в графата нов автомобил с регистрация(до 700км). Другите са си направо употребявани)). Сигурно е бил мострен.Чудесен е,ако и окръглят цената,би било още по-чудесно))). И аз съм в дилема каква да ни е следващия автомобил и точно комби 8ца е едната възможност. П.С. А защо заглавието е относно 7ма ген???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове