GaiJin 26 #1 Публикувано 2 Юни, 2014 Здравейте,колеги! Набелязъл съм ето този Сивик : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11395495852448699&f1=details&slink=6n7iwx Бих искал да Ви попитам някой от вас дали е ходил да го гледа и ако да евентуално да сподели някакво мнение. Също така някой колега от региона (Дупница) дали би могъл да отскочи да погледне и да изкаже мнение,защото ми идва далечко,а искам да съм сигурен дали има нужда да бия път,евентуално. Единствено ме притеснява,че цената е малко по-ниска,в сравнение с други такива коли,а също така и "лошата слава" на автокъщите от Дупнишко Ще бъда много благодарен на всеки,който може да помогне с каквото е Иначе ако ще ходя,съм намислил да е към края на седмицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 3 Юни, 2014 (Редактирано) Двуврат дизел на повечко километри нов внос-не би трябвало да струва повече.Хубавото е,че е фейслифт Другото е поглед отблизо и пазарлък! Редактирано 3 Юни, 2014 от civic 1.6 aerodeck Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 3 Юни, 2014 Има доста обширна тема за седма генерация!Прочети я внимателно и ще знаеш какви кусури да търсиш -освен ако има и други нетипични.Ако всичко друго е наред се ослушвай за нетипични звуци от скоростите и как зацепва съединителя ,после рейката им е също слабо място-да не тропа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igniter 60 #4 Отговорено 5 Юни, 2014 Тази 7-ма CDTI Sport много ми харесва ... вероятно ще е някой от следващите ми сивици Малко ме притеснява тромавия старт за който пишат по из форумите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове