dirigenta 2 #1 Публикувано 30 Май, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги днес си смених фара на сивика с фар втора употреба, но се оказа че ел. моторчето за вдигане и сваляне на фара неработи. Въпроса ми е има ли възможност да го подменя с това от стария фар и ако може трудно ли става цялата работа. Колата е сивик англичанка 98. Редактирано 30 Май, 2014 от dirigenta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #2 Отговорено 10 Юни, 2014 би трябвало да са еднакви.. ако не, мисля че имам 1 в мазата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #3 Отговорено 22 Юни, 2014 Колега за да махнеш и още повече за да сложиш моторче трябва да отвориш фара така става най лесно иначе рискуваш да счупиш некоя пластмаса , и пак не е гаранция ще стане ли . Поне при мен това беше варианта . Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef_ 62 #4 Отговорено 28 Юни, 2014 Да отгърмя и аз един въпрос за фаровете на Сивик англичанка - някой открил ли е лек за изпадащите скоби на крушките? И тия мътни фарове подлежат ли на някакво подобрение, освен нови по 125 лв/бр? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tat 0 #5 Отговорено 1 Юли, 2014 Относно падащите скоби, залепям ги с изолирбанд в основата където се въртят. Като сменя крушката и закача скобата махам лепенката.Колега къде намери тези фарове за 125? Аз бих дал 125 ако знам че ще карат 5 год. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 445 #6 Отговорено 2 Юли, 2014 (Редактирано) Подобрението на фаровете се нарича лупи. Около 120 лева е комплекта за двата фара, монтажа е елементарен, само се разлепя фара.После ако искате си слагате ксенон или обикновена халогенка, избора си е ваш. И нови китайски фарове да си купите пак няма да постигнете това, което ще постигнете ако монтирате лупи. Редактирано 2 Юли, 2014 от jijane Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stef_ 62 #7 Отговорено 2 Юли, 2014 Фарове има из разни онлайн магазини, не зная колко ще карат (със сигурност ще са китайски или тайвански). А проблемът с изпадащите скоби на крушките е, че изпадат и в движение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #8 Отговорено 4 Юли, 2014 Ако си купувате фар - по добре стар на Carelo от колкото нов на DEPO , казвам ви го от неприятности за мен с фар на DEPO - след месец два ползване вътрешното стъкло буквално се разтопи , щипките му се напукаха и какво ли още не . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове