sharpbg 19 #1 Публикувано 28 Май, 2014 Здравейте колеги! Направих си д15-ката с пълна инжекция от д16а6, но поради липса на жило за газта останах със старото от моното, което както се знае след такава интервенция остава много дълго и е много не угледно. Та въпроса ми е от каква кола ще ми свърши работа жило на газта, че ме дразни много така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #2 Отговорено 28 Май, 2014 Предполагам колега от друг сивик пак с инжекцион(d16z6,d15b7,d15z1...)на моита мисля че сложих от b7(купе на 5 генерация) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharpbg 19 #3 Отговорено 28 Май, 2014 Имам от д16з6, но ми е малко хикс закрепването към педала, защото ми се струват различни, жилата от към педала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 29 Май, 2014 еднакви са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sharpbg 19 #5 Отговорено 29 Май, 2014 (Редактирано) Еднакви са обаче не ми е ясно как да закрепя към педала, защото старото е с един тампон и пластмасова втулка, а това от Z6-ицата e теобразно ето катo тези. Та въпросът ми е: изхождайки от снимката вижда се, че закрепването е малко различно как да процедирам направо ли да монтирам или да търся нещо, което да придържа това т образното към педала? Редактирано 29 Май, 2014 от sharpbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове