Jump to content
inscriber

инфоборд на ХР-В

Recommended Posts

Моля ви ако някой ползва инфоборд нека сподели настройките предполагам няма да са досущ същите, но поне ще се доближа до разгадаване.

Каква големина на инжекторите сте задали, колко цикли и правили ли сте настройки на гумите.  аз съм с 205/70 R15  по мое изчисление спрямо оригиналните 195/70 R15 разликата е 2.13%. двигателя е  D16W1 105 коня 3 врати

Благодаря предварително и съжалявам ако дублирам тема но не намерих специално за ХРВ  а темите в които се обсъждат настройките все се говори за други хонди.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега, за какъв инфоборд става въпрос, за смартфон приложение ли? Аз тъй като нямам ОБД2 конектор си монтирах ето този универсален http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=181617, но при него самия той си има индикации за импулсите от VSS и инжекторите и се докалибрира с коефициенти.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

HondaExplorer Златен си :) Вече знам какво ще купувам за харвито.Щом отчита и на газ си е екстра :) 

 

А иначе Жоро Хондата не може ли да го настрои ? Все пак от него си го купил ? 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами не  аз съм с този инфоборд цветният точно от жоро хондата. Просто питах ако някой вече го е настройл да си каже :) иначе процедурата е ясна  пълня до горе карам   и пълня до горе, после корекций ама това  ще стане като взема заплата :) пък и е по-дълъг процес, а ми е мерак да го ползвам вече.HondaExplorer  този твоят съм го виждал ама ми се стори супер сложно за свързване не е като да го включа в една букса  към компа.  

 

Благодаря за отговорите и честит празник

Редактирано от inscriber

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...