Jump to content
emonem

Изгасва в движение

Recommended Posts

Става въпрос за Хонда Акорд купе 96-та двигател ф20б3.Колата се кара на гас.Както карам в движение на скорост колата просто изгасва и ми дава грешка в компютъра и в следващите 2-3 мин колкото и да въртя не пали.После пали и все едно нищо не е станало няма давене или губене на обороти.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случвало ли се е да не иска да запали при тръгване?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не никога,машината е безотказна вече 4 години беше време да създаде някоя яд ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тази тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=93140&do=findComment&comment=1057396376

Погледнах я но този човек не споменава нищо за грешка в компютъра а при мен като че ли от идва проблема 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клемореда ги прави тия мурафети

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, 

имам HONDA ACCORD 2.0tdi (105кс) 1996г. (CF1). Имам подобен проблем като emonem. Колата върви перфектно, но когато я карам по задръстванията в един момент започва да губи обороти и да гасне. Пали лесно след това, но няма тяга, натискам газта до край, но нищо не се случва за около 5 секунди. Температурата е нормална, поне според показанията на таблото. Ходих и на диагностика, температурата на двигателя беше 95 градуса, на датчика на горивото 19 градуса, излезе грешка на този датчик първоначално. Според единия майстор проблема е точно там - помпата не получавала точни показания за температурата на горивото и така не подавала точното количество гориво. Колегата му, обаче, предположи че може ангренажния ремък да не е зацепен добре и затова да гасне като загрее. Какво може да е според вас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клемореда ги прави тия мурафети

Благодаря ще го погледна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги от скоро имам проблем с моя акорд год.2005  155 HP.предимно я карам на газ . от известно време започна да ми гасне  именно на газ , днес смених и въздушния филтър като се съмнявам че може да и от него , направих и диагностика  изписа на компа бедна смес!!! накратко като спра на сфетофар започва леко да предърпва и загасва ! ще съм благодарен ако някой ме посъветва  нещо друго !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ходих при наи добрия в БУРГАС ! категорично ми каза че нее от газта !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и дросел клпата я изчистих преди 3 седмици и онзи ден и направихме адаптация да не би случайно да е от нея !!адски се дразня  ей.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кой е най-добрия газаджия в Бургас?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ИЛИЯ ! до лукоил  по пътя за София ! аз редвно ходя при него  няма грешка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах подобен проблем само, че с друг модел кола. Оказа се, че една от дюзите лека изпуска газ и първоначално не пали и след като се поизгори малко изпусната гас всичко е нормално. Но и при мен уж всичко беше 6 .... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тя за запалването нямя проблем ,въпроса е защо изведнъж закасва ту на светофар ту на кръстовище и винаги ми прави впечатление че е когато по рязко намаляван !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И това включително, пробва ли да караш само на бензин няколко дена?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...