emonem 0 #1 Публикувано 20 Май, 2014 Става въпрос за Хонда Акорд купе 96-та двигател ф20б3.Колата се кара на гас.Както карам в движение на скорост колата просто изгасва и ми дава грешка в компютъра и в следващите 2-3 мин колкото и да въртя не пали.После пали и все едно нищо не е станало няма давене или губене на обороти.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 20 Май, 2014 Случвало ли се е да не иска да запали при тръгване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonem 0 #3 Отговорено 21 Май, 2014 Не никога,машината е безотказна вече 4 години беше време да създаде някоя яд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 21 Май, 2014 Виж тази тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=93140&do=findComment&comment=1057396376 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonem 0 #5 Отговорено 21 Май, 2014 Виж тази тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=93140&do=findComment&comment=1057396376 Погледнах я но този човек не споменава нищо за грешка в компютъра а при мен като че ли от идва проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #6 Отговорено 22 Май, 2014 Клемореда ги прави тия мурафети 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eager 0 #7 Отговорено 28 Май, 2014 Здравейте колеги, имам HONDA ACCORD 2.0tdi (105кс) 1996г. (CF1). Имам подобен проблем като emonem. Колата върви перфектно, но когато я карам по задръстванията в един момент започва да губи обороти и да гасне. Пали лесно след това, но няма тяга, натискам газта до край, но нищо не се случва за около 5 секунди. Температурата е нормална, поне според показанията на таблото. Ходих и на диагностика, температурата на двигателя беше 95 градуса, на датчика на горивото 19 градуса, излезе грешка на този датчик първоначално. Според единия майстор проблема е точно там - помпата не получавала точни показания за температурата на горивото и така не подавала точното количество гориво. Колегата му, обаче, предположи че може ангренажния ремък да не е зацепен добре и затова да гасне като загрее. Какво може да е според вас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emonem 0 #8 Отговорено 30 Май, 2014 Клемореда ги прави тия мурафети Благодаря ще го погледна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rave77 2 #9 Отговорено 16 Януари, 2015 Здравейте колеги от скоро имам проблем с моя акорд год.2005 155 HP.предимно я карам на газ . от известно време започна да ми гасне именно на газ , днес смених и въздушния филтър като се съмнявам че може да и от него , направих и диагностика изписа на компа бедна смес накратко като спра на сфетофар започва леко да предърпва и загасва ! ще съм благодарен ако някой ме посъветва нещо друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #10 Отговорено 16 Януари, 2015 Отиди на газаджия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rave77 2 #11 Отговорено 16 Януари, 2015 ходих при наи добрия в БУРГАС ! категорично ми каза че нее от газта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #12 Отговорено 16 Януари, 2015 Чисти IACV и дросел и готово! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rave77 2 #13 Отговорено 16 Януари, 2015 и дросел клпата я изчистих преди 3 седмици и онзи ден и направихме адаптация да не би случайно да е от нея !!адски се дразня ей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naso 4 #14 Отговорено 16 Януари, 2015 И кой е най-добрия газаджия в Бургас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rave77 2 #15 Отговорено 17 Януари, 2015 ИЛИЯ ! до лукоил по пътя за София ! аз редвно ходя при него няма грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZlatanStoyanov 3 #16 Отговорено 17 Януари, 2015 Имах подобен проблем само, че с друг модел кола. Оказа се, че една от дюзите лека изпуска газ и първоначално не пали и след като се поизгори малко изпусната гас всичко е нормално. Но и при мен уж всичко беше 6 .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rave77 2 #17 Отговорено 17 Януари, 2015 тя за запалването нямя проблем ,въпроса е защо изведнъж закасва ту на светофар ту на кръстовище и винаги ми прави впечатление че е когато по рязко намаляван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZlatanStoyanov 3 #18 Отговорено 17 Януари, 2015 И това включително, пробва ли да караш само на бензин няколко дена? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове