Инжектопляктор 13 #1 Публикувано 4 Май, 2014 Здравейте колеги! Казвам се Николай и съм нов член на клуба. От една седмица съм собственик на Honda Legend 2007, 3.5. Невероятен автомобил, изпипан до най-малките детайли. Съдейки по широката усмивка всеки път щом седна зад волана, знам че съм направил правилен избор на автомобил. 13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #2 Отговорено 4 Май, 2014 Здрасти и добре дошъл в клуба,много безаварийни от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #3 Отговорено 4 Май, 2014 Добре дошълмного як избор поздрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #4 Отговорено 5 Май, 2014 Приятни моменти с категорията "luxury car" ! Правилен избор прави и онзи, който си е купил дори хонда хъб, ако му доставя тази широка усмивка С Хонда от точка "А" до точка "Б".... тогава се разбира смисълът на думата "клише" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Atanas Araba 12 #5 Отговорено 6 Май, 2014 Честито и много да се уважавате.Би ли споделил нещо за тази течност в многото съединители-наистина ли се сменя на 20 000 км?Избора ти е безпогрешен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Инжектопляктор 13 #6 Отговорено 6 Май, 2014 На 30 000 или 2 години е добре да се прави пълна смяна. Междувременно може да се долива ако това е необходимо. В материалите, който съм чел из нета по темата почти насякъде препоръчват да се използва Хонда АТФ (Honda Genuine HG ATF-Z1, Honda part #: 08200-9001), а не по-скъпите течности на Редлайн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #7 Отговорено 6 Май, 2014 Честито! Само да те питам, тази с газта ли взе от Миленков? Пусни и някоя снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trance4life 9 #8 Отговорено 7 Май, 2014 добре дошъл в клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #9 Отговорено 7 Май, 2014 Това е магията на хонда и "силата на мечтите" : всеки път когато седнеш да се усмихваш.Щом е така наистина си направил правилен избор колега.Много безаварийни,радост и усмивки с новата машина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове