николаи 3 #1 Публикувано 1 Май, 2014 здравеите някои слагал ли е такава броня на хондата....http://www.avto.bim.bg/Bronq-predna-Sedan-Hatchback-do-1998-za-HONDA-CIVIC-ot-1995-do-2001_p39385m1107.html.....ако може някакви отзиви различна е от оригиналната но от снимката не мога да преценя как ще изглежда на колата иначе цената е много добра ,та ако някои е слагал такава нека каже как стои на колата и пасва ли добре чао чао Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #2 Отговорено 3 Май, 2014 Тази е от 5та седан и става само за него . Има малко заигравка в напасването и това е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #3 Отговорено 6 Май, 2014 мерси за отговора ,значи грешно дават 95-98г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #4 Отговорено 6 Май, 2014 Другото важно нещо е да видиш от каква пластмаса е изработена - ако е много твърда дори и при лек удар се пука и чупи много лесно, а след това е много по-трудно да се залепи в сравнение с истинската - това от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tzetzotz 70 #5 Отговорено 7 Май, 2014 Бронята определено не е за 5- та ген. Не подвеждайте колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #6 Отговорено 7 Май, 2014 Бронята е за Сивик 96-98 год (преди фейса) и както пише е за хеч и седан. Аз карам такъв сивик и съм такава броня (оригинално!!) Не е за 5 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #7 Отговорено 8 Май, 2014 Бронята определено не е за 5- та ген. Не подвеждайте колегата. Аз му обясних какво да гледа при покупка от подобен сайт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #8 Отговорено 12 Май, 2014 Другото важно нещо е да видиш от каква пластмаса е изработена - ако е много твърда дори и при лек удар се пука и чупи много лесно, а след това е много по-трудно да се залепи в сравнение с истинската - това от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #9 Отговорено 14 Май, 2014 Бронята е за Сивик 96-98 год (преди фейса) и както пише е за хеч и седан.Аз карам такъв сивик и съм такава броня (оригинално!!)Не е за 5 ген. Прав си , моя грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anouk 70 #10 Отговорено 20 Май, 2014 а ти за 5-та или за 6-та търсиш броня ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #11 Отговорено 24 Май, 2014 търсих за 6 та но накрая си залепих моита тоест дадох я да я залепят ...благодаря за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #12 Отговорено 3 Юни, 2014 (Редактирано) Лепи се с поялник, елементарно е. Моята я залепих само от вътрешната страна(десетина парчета хахаха), виждат се пукнатините само ако си до нея. Като и дойде времето и от външната страна и боя. Редактирано 3 Юни, 2014 от enchev87 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #13 Отговорено 3 Юни, 2014 Лепи се с поялник, но за предпочитане с горещ въздух и терморегулатор, и не е елементарно, ама хич. Материалът на оригиналната броня е лекинко термореактивен и с обикновен поялник, особено без терморегулатор, лесно се овъглява, а резултатът е от ден до пладне. Освен това, пукнатината трябва да се стопи нацяло, защото не се ли, от най-малкия зор ще зяпне отново. Освен това, е добре да се ползва метална мрежа за армиране на кърпежите от задната страна. Освен това и преди всичко друго, краищата на всяка пукнатина се разпробиват с 1-2-3 милиметра, според зависи, за да се прекъсне пътят на пукнатината, както и за да може да се затвори с минимум напрежение. Освен това и най-вероятно, ще е добре да имаш поне малко от същия материал, за подсилване на спойките, без да режеш от ребрата в задната част на бронята. Освен това и изобщо, ако имаш брашно, дай го на хлебаря да ти направи хляб, а ти си гледай работата от която разбираш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #14 Отговорено 3 Юни, 2014 Така, след удар бронята се натроши от началото на фара та чак до калника, всичко долу. Парчетата бяха десетина, малки и големи. Добре че ги събрах и ги метнах в багажника, е не намерих едно.Свалих бронята и започнах да лепя парче по парче с поялник 40W, в началото на спойките слагах телчета от телбод, след това ми писна и продължих без тях. Играчка е но за мен си беше елементарно, там където остана дупка я запълник с двукомпонентно лепило. Лепил съм я само от вътрешната страна защото ми беше ясно че в близко бъдеще, боя няма да види. Така вече карам година и половина, без никакви проблеми. Ползвах допълнително пластмаса, като даже не беше същата, просто някакви парчета каквито намеря. Ако допълвате, трябва да разтопита мястото и тогава да добавяте допълнително пластмаса за да се омешат. Ако се сетя ще направя снимки, от 4-5 метра не си личи, освен там където е двукомпонентното разбира се. От близо, все едно е напукана боята. Като се наканя, същата процедура от вън, без телчета след това шкурка и боя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове