Izverg 458 #1 Публикувано 23 Април, 2014 Здравейте колеги! Първо искам да се извиня ако вече съществува такава тема от друг колега. Днес попаднах на интересни модели, които можете да си изрежете и злепите много лесно. Аз моя го принтирах на лист хартия и се опитах да го зглобя без да си играя много. Ето резултата След всяка снимка ще кача и линк да си изтеглите схемата за изрязването: Ето какви хонда модели намерих: CRX 2ген: вариант в черно и бяло CRX 2ген Mugen: Вариант само в черно CRX 1ген: Вариант в червено, синьо и бяло CRX 1ген Mugen: Вариант в жълто и бяло Civic 1ген: Вариант в бяло, черно, червено, синьо Сивин 2-ра: Вариант в бяло и синьо. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 23 Април, 2014 Суперррррр. Това ми навява някакви спомени от детството, но не мога да си спомня от къде се набавяха моделите тогава. Ето тук има още. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 23 Април, 2014 Подарявам един изрязан рекс 1 ген. половин час изрязвах сега ме мързи да го залепя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове