Haribo88 0 #1 Публикувано 22 Април, 2014 Става въпрос за педала на съединителяснощи всичко си беше ОК,а днес сутринта натискам и няма никойпотъва в дъно и не се връща,няма никакво напрежениесъмнява ме проблима да не идва от жило или пружинанямах време сутринта после ще и обърна вниманиенякой ако е имал такъв или подобен проблем нека сподели мнениеколата е civic 5-hech d13b2 1994 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 279 #2 Отговорено 22 Април, 2014 Не е жило или пружина... Долей спирачна течност в казанчето на горната помпа на съединителя, която най-вероятно е за смяна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Haribo88 0 #3 Отговорено 22 Април, 2014 (Редактирано) мерси колега така и се оказа току що я свалих искам да попитам защото не съм запознат от каде да обезвъздуша после? Редактирано 22 Април, 2014 от Haribo88 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #4 Отговорено 22 Април, 2014 Обезвъздушава се от долната помпа. Процедурата е като при спирачките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #5 Отговорено 28 Април, 2014 (Редактирано) Аз имах същият проблем, но при мен се оказа, че съединителят си е тръгнал и след 2-3К тотално даде фира.Интересното е, че след като ми се случи същото, но по време на каране, оставих колата за 40минути и като я запалих всичко си беше наред.Така и не разбрах какъв беше проблема.. Редактирано 28 Април, 2014 от Antony23 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Haribo88 0 #6 Отговорено 29 Април, 2014 Antony23 какво направи като ти стана в движение на скорос ли спря А моята помпа я закарах на майсторче да и смени гумичките вътре и ми я върна зглобена и работеща и не струваше скъпо това удоволствие не съм я сменил както казахте.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #7 Отговорено 1 Май, 2014 Antony23 какво направи като ти стана в движение на скорос ли спря Не просто при опит да сменя предавката съединителя залепна за земята и скоростите си влизаха свободно все едно е постоянно натиснат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове