Eternal 4 #1 Публикувано 9 Април, 2014 Здравейте на всички.Днес забелязах странен проблем в колата(ще се опитам да го обясня кратко и ясно).При подаване на газ,било то плавно или рязко,след като стигне до 4000 оборота стрелката се „побърква“ отива до 6 после до 3 и това става посточнно и много бързо,а аз през това време не съм си мърдал кракът от педала, т.е. си поддържам около 4000 оборота.Искам да кажа също така реално колата си е на 4000 а стрелката се мести от 3000 до 6000.Когато е на скорост била тя 1 или 5 след като достигне пак до около 4000 оборота се усеща едно тъпчене(спъване).Това е което мога да опиша.Калата е Д15Б2 92г с инжекцион,компютър и делко от Д16А6.Незнам дали е от значение, но е с газов инжекцион,проблема го има на газ и на бенз.Според мен проблема идва от компа,но несъм сигурен.Това е мерси предварително на хората които ще ми помогнат Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gotman 2 #2 Отговорено 9 Април, 2014 Привет! Наскоро гледах един клип в Youtube за сходен проблем, точно за Хонда. Оказа се дефектирал комутатор. Не се нагърбвам с мнение, разбира се, но симптомите са същите. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 456 #3 Отговорено 10 Април, 2014 Другия вариант е не ти работи оборотомера както трябва. Може да пробваш с друг ако ти се намира (кофти работа, сваляш слагаш на ново....). Прегледай и буксите на делкото. Информацията идва от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #4 Отговорено 10 Април, 2014 Благодаря колеги.Утре ще сменя комутатора като за начало и ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #5 Отговорено 14 Април, 2014 Проблема се оказа от комутатора,едната буксичка се беше извадила.Благодаря Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове