skuck 44 #1 Публикувано 5 Април, 2014 Днес случайно минавайки покрай автокъщите във Варна забелязах това: На външен вид колата е много запазена. Мисля, че по спецификации е този автомобил. За цена... човека спомена нещо от сорта на 60 000 лева. Наистина, на живо щом я зърнеш изпитваш огромен респект! Никога не съм си помислял, че ще имам възможност да видя със собствените си очи подобен шедьовър! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 5 Април, 2014 Това е колата на небезизвестния Стамен a.k.a BOSS_HOGG. Джантите са различни от познатите бели джанти с които колата беше на НС2013. Странно защо ли я продава? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #3 Отговорено 6 Април, 2014 Според мен има някакво недоразумение, съмнявам се, че Стамен я продава найстина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 6 Април, 2014 Злите езици говорят,че сменил марката с Мицубиши Ево 9 и то доста напомпано......предател.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #5 Отговорено 6 Април, 2014 Колко е по-яка с тея джанти, просто чудесна!Иначе 60 бона са си пара, не съм сигурен дали бих карал NSX за тея пари, но ако имам повече кеш в излишък бих имал И такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #6 Отговорено 7 Април, 2014 (Редактирано) Погледнах датата да не е първи април , но не е , Собственика на салона ми е приятел но незнам да е обявявал NSX ми за продан , просто при него пия кафенце от време на време Принципно като отида при него доста хора питат за колата и сигурно се е пошегувал , . Дано не ми се налага никога да я продавам тая кола , и нямам намерение да я продавам , стига някой да не ме стресне с някоя сериозна сума . Към Policmen , злите езици си говорят винаги , но тва си е манталитета на днешният българин, а за Ево 9ката голяма кола е но не по голяма от NSX тва е ясно. Евото беше силничко да , но вече не е , вчера беше на диното за сваляне на коне хахахахха колкото и смешно да звучи , просто беше страшничка за каране . Собственика на варненският дино стенд Тони го свали на 370 коня и каза че тва е минимума , по надолу от тва неможело с тоя тунинг ахахха . Както и да е NSX не се продава .............Ево 9-ката да ..... Редактирано 7 Април, 2014 от BOSS`HOGG 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 7 Април, 2014 Чак аз се зачудих...какво по дяволите става ако наистина си завил нанейде....и без тва останахме малко сектанти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове