Petyo Tsanov 0 #1 Публикувано 4 Април, 2014 Колеги някой карал ли е с Matador mp71? Интересува ме поради по големичкия грайфер дали шумят много при скорост 120-130km/h ? И как се държат на мокро, сняг и тн? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petyo Tsanov 0 #2 Отговорено 4 Април, 2014 Колеги някой карал ли е с Matador mp71? Интересува ме поради по големичкия грайфер дали шумят много при скорост 120-130km/h ? И как се държат на мокро, сняг и тн? И друго нещо което ме интересува новите европейски етикети на гумите за разход и сцепление голяма ли е разликата при разход на гориво индекс "C" и индекс "F" ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #3 Отговорено 6 Април, 2014 Скоро търсих гуми за джипа на брат ми и тези бяха единия вариант. Според продавача в примекс и проучването в нета не са за препоръчване. Goodyear Wrangler AT/SA според мен са по-добър избор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #4 Отговорено 7 Април, 2014 Индекса има значение! При мен летните са "C", зимните "F" и се забелязва 0.5-0.6 литра повече разход! Не знам ако се сравняват летни гуми с различни индекси, дали ще има същата разлика, но мисля, че ще е близка, защото методиката за оценяване на икономичността при зимни и летни трябва да е еднаква! При наличие на гуми с клас С, те са за предпочитане пред F /ако няма А или В разбира се/! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petyo Tsanov 0 #5 Отговорено 17 Април, 2014 Скоро търсих гуми за джипа на брат ми и тези бяха единия вариант. Според продавача в примекс и проучването в нета не са за препоръчване. Goodyear Wrangler AT/SA според мен са по-добър избор. В крайна сметка Goodyear Wrangler AT/SA ли взе ? Какъв размер и на какви пари ако си купил такива ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #6 Отговорено 18 Април, 2014 В крайна сметка взехме Hankook Dynapro ATM RF10 235/60R16 200 лв. /бр. , но те са доста хард за CRV според мен.Иначе са доста сериозни гуми 50% офроуд/50% асфалт http://www.primex-bg.com/gumi/4x4SUV/Hankook/Dynapro-ATM-RF10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 1 #7 Отговорено 23 Май, 2014 Здравей,аз карам с такива Ханкоок ЦРВ 2,Доста добри впечатления имам.Взех ги преди 2 години с уговорката че ако шумят ги връщам.В крайна сметка не са шумни и се държат мн добре и при висока скорост и на черен път.Зимата нарочно не ги смених със зимните за да опитам как стоят в сняг,изненадаха ме приятно.И в дълбок сняг и на почистен снежен път в завой с газ колата си стоеше без да се усети нестабилност.За това си карам с тях и зиме и лете . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове