skuck 44 #1 Публикувано 1 Април, 2014 Автомобила е този: 1,6 non-vtec; mb4 (последната снимка е най-актуална) Проблемът се състои в това, че задните гуми опират в калниците при неравност по пътя или при умерени завои, когато е натоварена с 4 човека с нормално тегло. Опитах да постна снимки, на които се вижда добре разстоянието между калника и колелото. Джантите са: 15",7J, ET25, оригиналните трябва да са: 14",5.5J,ET43. По мои сметки 15"-те излизат с 37мм спрямо оригиналните. Решенията за момента са две (като изключим това, че цяла зима джантите бяха обявени за продажба, но в крайна сметка си останаха при мен). Вариант 1: Намерил съм пружини от VTI (на цена 50 лева за двете), които по принцип, според продавача са по-твърди от стандартните, това може би ще реши проблема, защото допускам, че моите пружини вече са омекнали. Вариант 2: С машинка за подвиване (раздуване) http://www.elantraxd.com/forums/showthread.php?14507-Fender-rolling Кажете според вас кое е по-доброто решение? Отворен съм и към други предложения. Също така ако има мераклии за тея джанти, можем да направим размяна за някви по-прибрани. Та ... така, време е да се реши този мой проблем, че лятото дойде и трябва да сменям гумите. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #2 Отговорено 3 Април, 2014 Сериозно ли имам около 700 прегледа на темата и нито един отговор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2982 #3 Отговорено 3 Април, 2014 Един преглед и ти казвам от вти не слагаи . намери си от дизелова англичанка или ровер с розовата маркировка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #4 Отговорено 4 Април, 2014 Каква е разликата между ВТИ-ските и розовите? Защо да не слагам от ВТИ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abcivic 1 #5 Отговорено 5 Април, 2014 Аз бих ги раздул. Тая машинка е доста хитра, но не е ли скъпа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #6 Отговорено 5 Април, 2014 Машинката няма да я купувам, едно момче от моя град има такава и ще свърши работата срещу заплащане, но има един проблем - ако по калниците има кит ... работата става сериозна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове