Jump to content
paruchev

Ring Xenon Ultima H4 - Запитване за крушки

Recommended Posts

Някой ползвал ли е въпросните крушки, за които питам в заглавието. Защото аз вчера ги сложих на мойто Хонде и очаквах да светят различен цвят от оригиналните, да речем бял, но не мога да си обесня защо светят същия цвят като старите крушки. Да не би да трябва да загреят или какво ако сте по- запознати кажете. На кутийката пише , че са с газ Ксенон....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На така поставен въпрос трудно може някой да ти отговори! На пазара има толкова видове крушки, че надали някой ще се сети за кои точно става въпрос. Ако са халогенни крушки не очаквай да светят като ксенон, независимо какво пише на опаковката...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако говориш за това

http://www.ebay.co.uk/itm/Ring-Xenon-Ultima-H4-Headlight-Bulbs-Pair-472-better-vision-120-bulb-x2-RW1272-/261421553039

това не е ксенонова крушка, а обикновена Н4, със (можеби) 120% по-силна светлина.

Аз карам с това

http://www.consumabulbs.com/photo/Philips%20Blue%20Visioon%20Ultra%20H7.jpg

Както виждаш разликата с твоите е, че целия балон е леко синкав, а не само върхът му. И да светлината е видимо по-бяла от обикновена Н4, и ефекта е същия, като на клипчето в ebay-линка.

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говоря точно за първите крушки в поста по - горе, аз знам, че на са ксенонови, но на опаковката пише, че съдържат 100% газ ксенон и на клипчето светят ярко бяло...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и на свирките за по 200лв пише, че са 1000W, но раелно едва ли имат и 20...опаковката му е майката....:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...