Tonji 458 #1 Публикувано 25 Март, 2014 http://www.cars.bg/c605226 Колеги някой виждал ли я тази Хондичка? знае ли някой нещо за нея.. утре ще ходя да я гледам и ми е първа кола и целия треперя и се вълнувам, че ще стана скоро част от вас ако я купя де... но исках мнение :X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIVALDOO 68 #2 Отговорено 25 Март, 2014 Не съм я виждал на живо но според мен си заслужава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #3 Отговорено 25 Март, 2014 Колата изглежда добре. Според мен има няколко неща които трябва да коригираш ако я вземеш 1. този въздушен филтър така монтиран не помага, а даже вреди 2. не е добра идея да е свален капака на ангренажния ремък както е направил колегата 3. тая сирена на аларма не и е там мястото 4. някой си е оставил ръчичките с осветлението на таблото Това са моите забележки към колата, но всичко изброено се оправя лесно, бързо и евтино. Ако няма вода в багажника, веждите са здрави и не пуши при форсиране....цената е ок. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wrofeel 349 #4 Отговорено 25 Март, 2014 (Редактирано) Според мен това са много пари за тази кола, не се вълнувай защото това след време ще ти изиграе лов номер. Правил я е някой неграмотник, да не се обижда дори и да е от форума. Какво специално видя в нея, цигания? Редактирано 25 Март, 2014 от Wrofeel 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #5 Отговорено 25 Март, 2014 Ако я вземеш махни тия вежди на фаровете, че направо са върха на циганията според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Xarabora 98 #6 Отговорено 26 Март, 2014 Здр. колега ,често се ровя в този сайт и специално тази обява е там от около 6-7 месеца,първоначално цената беше около 5000лв.Аз също и бях хвърлил око когато си търсих хеч,но приятели ме разубедиха, от тогава до сега цената пада драстично всеки месец, за някой може и да не е критерий , но все пак можеш да си направиш извод.....Извинявам се ако колата е на колега от форума , не искам да засегна никой, просто споделям моите наблюдения относно обявата...... Поздрави..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Чавдарова 56 #7 Отговорено 26 Март, 2014 По скоро не,наистина колата се продава от месеци и тези пари за едното оранжевко тук и там... което навярно ще искаш да махнеш... По добре по евтина кола и щом имаш 1000 лв отгоре си я прави с кеф каквото пожелаеш. Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #8 Отговорено 26 Март, 2014 Здравейте колеги, благодаря за отговорите! Но искам се обърна към колегата Wrofeel.. гледал съм хонди гледал съм но тази като я видях си казах тя е... колега.. само аз си знам с колко пот и труд съм си събирал парите... ЗНАМ, че тези оранжеви са кофти... ще ги махна веднага щом я взема.... само да е здрав мотора и да няма ръжда... другото се оправя... по дяволите купил съм броня преди 6 месеца а нямах кола... нищо не може да развали кефа ми в момента и видях в нея това, че е D16z6 с генерация която ще слагам така и така + това е с люк който винаги съм искал и голямото барче.. а да и с черно табло... no1else и аз съм чувал че филтъра не трябва да е баш там... ще видя ако я взема как ще го изкарам до долу до бронята или направо ще го махна и Xarabora ... то един човек продаваше една ръждясала ама цялата за 2500 90 коня хеч ама много строшена и звъня викам може ли коментар по цената той не твърдо е ... така, че зависи от човека който ще иска понякога колите не са оценявани както би трябвало Ами това е ... в 2 часа отивам и каквото стане.. надявам се да е читава, но нали знаете .. колата избира шофьора! Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #9 Отговорено 26 Март, 2014 Аз съм виждал да минава чат пат покрай хотел вега.Нищо особено.Луд на шарено се радва и с тоя матов капак ич не ме кефи мен 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #10 Отговорено 26 Март, 2014 Важно е момчето да му харесва, а не на нас колеги През 2006г когато видях за сефте моят вече бивш Сивик, го платих 4к лева (изтеглен със заем) без дори да седна да я пробвам или карам. Единственото което ще помня цял живот е черното и "дупе" покрито с капки дъжд подаващо се зад един спрял до нея бус. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #11 Отговорено 27 Март, 2014 Точно, ... той ще си я кара и радва. Мерака е голяма работа. На първата снимка номера е различен - каквото и да значи. Има си джантички, бурийка някаква, музичка, фарчета..., к'во и е на колицата. Екстра си е. Успех и да се похвалиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #12 Отговорено 27 Март, 2014 Гледах я .. не ми хареса, продължавам с търсенето колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #13 Отговорено 27 Март, 2014 Какво не ти хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rasedevil 79 #14 Отговорено 27 Март, 2014 И аз я наблюдавам от доста време и цената и пада наистина всеки месец драстично ... колега кажи за какво не ти хареса и има ли смисал да бия пат да я видя 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове