kleni 17 #1 Публикувано 24 Март, 2014 Интересува ме дали са еднакви двете делка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #2 Отговорено 25 Март, 2014 Никой ли не знае дали това делко ще стане на д16з6 мотор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 25 Март, 2014 (Редактирано) При теб ли е дистрибутора? Не са еднакви, еднакви са на D16Z6 и D15Z1 но това не значи че няма да стане. Имам съмнения, че механически няма да стане без да се прави нещо, но може и да греша. За електрически нямам такива. Поискай някакви размери между отворите за закрепване например и сравни, ако не е при теб делкото... п.п. или разстоянията от средата към отворите.. лесно ще се хване Редактирано 25 Март, 2014 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #4 Отговорено 25 Март, 2014 Делкото не е при мен.Момчето ми казва,че са едно към едно,но искам да събера още мнения,за да съм на 100% сигурен дали ще ми свърши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nightmare01 1 #5 Отговорено 1 Април, 2014 Аз искам да попитам дали някой е пробвал да сложи делко от 5-та Д15Б2 на 4-та Д15Б2? Буксите са малко по-различни и ако някой е пробвал или знае да каже дали ако се сменят само буксите ще има някакъв проблем? От вътре също имат разлики.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове