РадославКз 422 #1 Публикувано 23 Март, 2014 Колеги,някой може ли да ми намери снимка,как са подредени кабелите в буксата на сондата.По някакъв начин са се откъснали от буксата,не знам как,жена ми я кара тая кола...Стои само черния,другите,като цветове са бял,жълт,оранжев,червен и черен,5 жилна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #2 Отговорено 24 Март, 2014 Моля: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #3 Отговорено 24 Март, 2014 МЕРРРРРСССИИИ!! Темата затриене! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #4 Отговорено 24 Март, 2014 И защо да е за триене темата? Не си само ти с ламбда сонда на този свят.Поискал си информация, дали са ти я. Утре на някой друг колега ще му потрябва същото, ще потърси и ще намери в тази тема. По принцип доколкото знам теми не се трият. А в технически въпроси и катинар не се слага. Просто си остава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #5 Отговорено 25 Март, 2014 Ми добре,хич не съобразих!Тогава нека изтрият ненужните мнения и да си седи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове