telly 5 #1 Публикувано 14 Март, 2014 Здравейте колеги,имам един въпрос,преди време видях един колега с червена 5та хеч,който си беше сложил на целия шибедах ето това лого като стикер ли е не знам и аз,не успях да видя по отблизо,но много ми хареса как стой на колата! Та въпроса ми е,ако някой колега има някакво инфо за тази придобивка,какво фолио се използва,надеждно ли е и къде във Варна може да се разпита и да се сдобие човек с такъв стикер благодаря предварително и поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #2 Отговорено 15 Март, 2014 Можеш да си го поръчаш от някоя рекламна агенция. За целта трябва да измериш точно размерите и да помислиш какъв цвят да е логото - вече рекламната агенция ще ти даде оферта с цена. п.п. Ако намериш логото с добра резолюция на снимката - ще бъде по-добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
telly 5 #3 Отговорено 15 Март, 2014 Благодаря за информацията колега,аз се свързах с един пич,ще оправим работата Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiVaNeT0 0 #4 Отговорено 7 Април, 2014 Здравейте колеги,имам един въпрос,преди време видях един колега с червена 5та хеч,който си беше сложил на целия шибедах ето това лого като стикер ли е не знам и аз,не успях да видя по отблизо,но много ми хареса как стой на колата! Та въпроса ми е,ако някой колега има някакво инфо за тази придобивка,какво фолио се използва,надеждно ли е и къде във Варна може да се разпита и да се сдобие човек с такъв стикер благодаря предварително и поздравимного Много свежарско ще стани колега.Като го залепиш добави снимка да видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaPower 15 #5 Отговорено 16 Юли, 2015 Колега можеш ли да споделиш кой ти направи стикера и каква ценичка ти обявиха. Струва ми се, че идеята е добра, а и съм виждал въпросната червена 5-та с логото и стои много добре Благодаря ти предварително. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaPower 15 #6 Отговорено 16 Юли, 2015 Колега можеш ли да споделиш кой ти направи стикера и каква ценичка ти обявиха. Струва ми се, че идеята е добра, а и съм виждал въпросната червена 5-та с логото и стои много добре Благодаря ти предварително. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове