eNigMa_ 4 #1 Публикувано 8 Март, 2014 Така колеги дойде време за смяна, гарнитура на главата и гумички. . . Въпросът ми е от къде ? Става въпрос за Стара Загора , има магазин АЙ ЕМ АЙ, http://www.imi-bg.com/?lang=bulgarian водят го представител на хонда. Та въпросът ми ако си поръчам части от тях дали ще са качествени. Понеже четох доста из форума за колеги който сменят гумичките а колата почва да гори повече масло. За това моля да ме насочите от къде да си поръчам тези части. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 8 Март, 2014 Като им гледам фирмите "партньори", сигурно БГА ще ти предложат, което не е върха на сладоледа .. Виж някой официален вносител на Елринт и си вземи и гарнитурата и гумичките, нищо че са по скъпи .. Повечето търговци продават гумички на по ниски цени, но са еднотипни, за това се получава проблема с разхода след смяната, а на Елринг са с различен цвят и от различен материал за смукателните и за изпускателните клапани . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 8 Март, 2014 Не пречи да се възползваш и от доставчиците на части от чужбина. При покупка оттук има налични варианти, но трябва да се внимава. За еднотипните при всмукателни и изпускателни две мнения няма. Има достатъчно други марки коли, които да ги ползват. При нас - Не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #4 Отговорено 11 Март, 2014 Гумичките вече ги имам благодарение на колегата Izanagi. Гарнитура ще взема elring. Благодарности за съветите и поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове