Jump to content
eNigMa_

От къде ? ? Гумички на клапаните и гарнитура

Recommended Posts

Така колеги дойде време за смяна, гарнитура на главата и гумички. . .  Въпросът ми е от къде ? Става въпрос за Стара Загора , има магазин АЙ ЕМ АЙ, http://www.imi-bg.com/?lang=bulgarian водят го представител на хонда. Та въпросът ми ако си поръчам части от тях дали ще са качествени. Понеже четох доста из форума за колеги който сменят гумичките а колата почва да гори повече масло. За това моля да ме насочите от къде да си поръчам тези части. :) 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като им гледам фирмите "партньори", сигурно БГА ще ти предложат, което не е върха на сладоледа .. :)

Виж някой официален вносител на Елринт и си вземи и гарнитурата и гумичките, нищо че са по скъпи ..

Повечето търговци продават гумички на по ниски цени, но са еднотипни, за това се получава проблема с разхода след смяната,  а  на Елринг са  с  различен цвят и от различен материал за смукателните  и  за изпускателните клапани  .

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не пречи да се възползваш и от доставчиците на части от чужбина.  При покупка оттук има налични варианти, но трябва да се внимава. За еднотипните при всмукателни и изпускателни две мнения няма. Има достатъчно други марки коли, които да ги ползват. При нас - Не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гумичките вече ги имам благодарение на колегата Izanagi. Гарнитура ще взема elring. Благодарности за съветите и поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...