GS= 84 #1 Публикувано 4 Март, 2014 Здравейте, от край време ме мъчи колицата - загрява на извънградско каране и те т`ва е .., сменено и проверено е всичко по охладителната система. Остава само гарнитурата на главата като вариант. Въпросът ми е какъв е варианта колата да не е зацепена правилно... Като симптоми освен загряването е може би леко завишеният разход.. Иначе пали без пробелеми, не пуши и върви горе долу прилично. Какво мислите по този въпрос - възможно/невъзможно и как да проверя - елкон сервиз ми се вижда най-лесния вариант.Ако пък няма начин колата да работи при неправилно зацепване на ангренажа - да не се разправям с глупости, ами да сменям гарнитурата! Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #2 Отговорено 4 Март, 2014 Моят небеше зацепен, избиваха свещи, отзаде миришеше на суров бензин, висок разход, работа на 3 цилиндъра, богата смес, тресе мотора и такива. Абе кошмар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #3 Отговорено 4 Март, 2014 И без това ще сменяш гарнитурката,тогава и ще зацепиш ремака на ново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #4 Отговорено 4 Март, 2014 Какъв цвят ти пуши, провери си ангренажния ремък дали е правилно зацепен, идва ли всичко на белези. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 7 Март, 2014 човека пише че не разбира на белези и тн иди на елкона там им кажи да ти проверят зацепването и ще ти кажат истината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове